ACHTER ELKE SUCCESVOLLE
ACCOUNTANT STAAT EEN DONNA

"I'M DONNA AND I KNOW EVERYTHING"

Ik ben Magda, jouw persoonlijke virtuele assistent van Bureau Donna. Mijn expertise ligt in het efficiënt beheren en stroomlijnen van de administraties van je klanten en nog veel meer. Denk aan het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, het beheren van je Social Media kanalen, bijhouden van je agenda, het organiseren van je e-mails en documenten, en het beheren van diverse bedrijfstaken, zoals debiteurenbeheer, salarisadministratie, on- en offboarding van medewerkers en beheren van een CRM-systeem.

Mijn aanpak is altijd gericht op het vereenvoudigen van je werkprocessen. Of het nu gaat om het bijhouden van de uitstelregeling, inscannen van bonnen en documenten voor je klanten, het opstellen van rapporten, het beheren van sociale aspecten zoals het regelen van kaartjes, herinneringen voor verjaardagen en bijhouden van je website, ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met een scherp oog voor detail en een gestructureerde aanpak, help ik je de controle te behouden over je drukke schema en zorg ik ervoor dat je nooit iets mist.

Laat mij de last van tijdrovende administratieve taken van je schouders nemen. Samen zorgen we ervoor dat je meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen. Met Bureau Donna aan je zijde, ben je altijd verzekerd van een gestroomlijnde en efficiënte werkdag.

INBOEKEN ADMINISTRATIES

Ik zorg ervoor dat de administraties van je klanten altijd up-to-date zijn en ik signaleer knelpunten in de administraties en geef deze aan je door. Hierdoor kan jij je focussen op andere belangrijke zaken voor je klanten. Wil je maandelijks de administraties van je klanten door mij laten bijhouden of per kwartaal of alleen gedurende piek momenten? Alles is mogelijk, ik ben flexibel per uur inzetbaar.

FACTURATIE

Facturatie en declaraties kunnen een hoofdpijn zijn, maar niet met mij aan je zijde. Ik zorg voor jouw urenregistraties en orderverwerking met precisie en aandacht voor detail. Geen cijfer is te klein, geen factuur te complex. Ik neem de financiële administratie uit handen, zodat jij je kunt richten op het groeien van je bedrijf.

E-MAIL MANAGEMENT

Een overvolle inbox kan overweldigend zijn. Ik help je e-mails te sorteren, prioriteren en tijdig te beantwoorden. Of het nu gaat om het filteren van belangrijke berichten of het opstellen van professionele antwoorden, ik zorg ervoor dat jouw communicatie soepel en efficiënt verloopt.

MARKETING

Mijn doel is dat jij je kunt focussen op je core-business. Dit betekent dat ik niet alleen je Social Media kanalen voor je kan beheren, maar ook dat ik nieuwsbrieven kan opstellen die je aan je klanten kan sturen. Denk aan het delen van de laatste fiscale ontwikkelingen of informatie over het tijdig aanleveren van (jaar)stukken. Samen zorgen we ervoor dat alle aspecten van je marketing op orde zijn.

DE VROUW ACHTER DONNA

Magda is jouw go-to bij Bureau Donna voor alles wat met administratie te maken heeft. Met een rijke ervaring die ze heeft opgedaan bij diverse accountantskantoren, voor ZZPers werkzaam op het gebied van boekhouding en op financiele afdelingen bij diverse bedrijven, weet ze precies wat er nodig is om je administraties voor je klanten in goede banen te leiden. Denk aan haar als je eigen persoonlijke pitstop voor het boeken van administraties, facturatie, social media beheer, opstellen van nieuwsbrieven en al die andere tijdrovende taken waar je zelf liever niet aan begint.

Ze pakt elke klus aan met een mix van scherpte en luchtigheid. Met Magda krijg je niet alleen je zaken op orde, je krijgt er ook een maatje bij die het belang snapt van een goed geplaatste grap op zijn tijd. Ze staat altijd klaar met slimme tips en is nooit te beroerd om dat extra stapje voor je te zetten. Zoals de Donna uit 'Suits', maar dan voor jouw bedrijf. Met Magda is het net alsof je je eigen assistent uit de serie hebt, klaar om je bedrijf net dat beetje soepeler te laten lopen.

LEUK FEITJE:

Magda is op haar 16de begonnen bij een advocatenkantoor, net zoals in Suits!

MULTITASKING

Magda heeft het kunstje van multitasken tot in de puntjes verfijnd. Of ze nu tegelijkertijd de telefoon beantwoordt, facturen opstelt, of de agenda bijhoudt, ze doet het met een glimlach en precisie.


ADMINISTRATIE

Van een wirwar aan papierwerk tot een strak georganiseerd systeem, Magda transformeert administratieve chaos in structuur. Ze is niet alleen handig met het opzetten en bijhouden van dossiers, maar ook met het creëren van structuren waar die nog ontbreken.


COMMUNICATIE

Communiceren is zeg maar echt haar ding. Magda onderhoudt contacten met klanten en collega's met het grootste gemak en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit, van de verhuurder tot de VIP-klant.


PLANNING

Magda heeft een zesde zintuig voor wat jouw bedrijf nodig heeft en is altijd twee stappen vooruit. Ze plant niet alleen je afspraken, maar denkt ook mee over hoe processen binnen jouw organisatie nog beter kunnen. Ze is de strategische planner die je nodig hebt om je bedrijf soepel en succesvol te laten lopen.

SUCCESVERHALEN